Vlakbij de mountainbikeroute

Ons vakantiehuis ligt in Nederland op enkele minuten fietsen van de mountainbikeroute door het Montferlandse bos

Ons vakantiehuis bevindt zich op enkele minuten fietsen van het Bergherbos. In dit bos is een prachtige mountainbikeroute beschikbaar van wel 26 kilometer. Hierop kunt u zich dus heerlijk uitleven. De route is naar wens in te korten.

Kijk voor meer informatie over de mountainbikeroute en het Bergherbos op de website van Natuurmonumenten. Daarvoor klikt u hier.

Als u niet over een mountainbike beschikt kunt u deze in de omgeving huren. Daarnaast zijn er mogelijkheden om met een ervaren instructeur te gaan mountainbiken.

Natuurmonumenten zorgt voor het onderhoud van het mountainbikepad en vraagt daarvoor een vergoeding. Mountainbikevignetten zijn op diverse plaatsen in de omgeving te verkrijgen. Als u in de omgeving mountainbikes huurt zijn deze meestal al voorzien van een vignet, zodat u deze niet los hoeft te kopen. Op verzoek kunnen wij zorgen dat de vergunningen klaarliggen op het moment dat u bij onze groepsaccommodatie aankomt, zodat u gelijk op uw mountainbike kunt stappen om het bos te verkennen.

 


 


 

Heeft u nog vragen?

Neem telefonisch of per e-mail contact met ons op. Wij helpen u graag. Klik hier voor onze contactpagina